فروش عمده سوربات پتاس با بهترین قیمت | بازرگانی پارسیان شیمی نگین طهران
:سوربات پتاسیم (K-sorbate) ماده نگهدارنده غذایی است که معمولاً در صنعت پختوپز برای جلوگیری از کپکزدگی، مخمر و میکروبها استفاده میشود. این ماده شیمیایی به طور معمول در فرآوردههای با خمیرمایه شیمیایی (مخلوط خشک با آرد) در سطح ۰.۰۳ تا ۰.۴ از وزن خمیر استفاده میشود. سوربات پتاسیم به دلیل اثر خرابی خود بر سلولهای مخمر، میتواند حجم نان را کاهش دهد و خمیر چسبندهای ایجاد کند که فرآوری آن دشوار است، بنابراین برای پخت نان مناسب نیست. پس از پخت نیز میتوان آن را روی سطوح محصول پاشید.
در صورت نیاز میتوانید این ماده پرکاربرد را از شرکت بازرگانی شیمیایی پارسیان شیمی نگین طهران با بهترین قیمت و کیفیت تهیه کنید.